Inedit în Palamentul României

15 copy                                               

Vernisaj inedit în Palamentul României

 

În perioada 30 septembrie – 01 octombrie 2015 a avut loc în organizarea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi a Organitaţiei „Merdianinos” din Spania Conferinţa Internaţională privind Justiţia Infantilă. În cadrul Conferinţei a fost vernisată joi, 01 octombrie 2015, la ora 09:30, în prezenţa a peste 200 de participanţi din România şi din străinătate.

Expoziţia de fotografie realizată din lucrările a 5 tineri fotografi, care au săvârşit acte sancţionate penal. Publicul prezent la vernisaj a fost salutat de domnul Cătălin Claudiu Bejan, dorector general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, care a apreciat iniţiativa organizării acestei expoziţii, sub patronajul Asociaţiei „Euro Foto Art”.

În continuare reprezentantul Organitaţiei „Meridianos” din Spania a exprimat satisfacţia de a participa la acest proiectul internaţional deosebit, după care a fost invitat să rostească în cadrul vernisajului artistul fotograf Ştefan Tóth AFIAP preşedintele Asociaţiei „Euro Foto Art”.

Preşedintele cunoscutei asociaţii internaţionale a felicitat iniţiativa Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor pentru ideia organizării expoziţiei, după care a promis celori trei fotografi expozanţi prezenţi la eveniment din Sighetu Marmaţiei, Râmnicu Vâlcea şi Oradea, că după ispăşirea condamnării vor fi invitaţi să participe în condiţii de gratuitate la cursurile organizate de Fotocluburile partenere ale Asociaţiei Internaţionale „Euro Foto Art” din aceste oraşe.

În continuare artistul fotograf Ştefan Tóth AFIAP, preşedintele Asociaţiei „Euro Foto Art” le-a înmânat directorului general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi reprezentantului Centrului de Educare Buziaş Certificatele de acordare a patronajului Asociaţiei „Euro Foto Art” şi câte un fanion al Asociaţiei Internaţionale, precum şi tinerilor expozanţi câte un catalog jubiliar al Galeriei „Euro Foto Art” editat cu ocazia aniversării a 25 de ani exisţă a unicei Galerii permanente din România.

Asociaţia “Euro Foto Art”

www.eurofotoart.com                                                                                                      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =