Îngrijorare în sectorul serviciilor din Marea Britanie

_77166562_pub

Îngrijorare în sectorul serviciilor din Marea Britanie
Dezvoltarea mediului de afaceri din sectorul servicilor din Marea Britanie a încetinit în perioada iunie-august, potrivit unui sondaj al grupului lobby de afaceri, CBI. Creșterea afacerilor în domeniul serviciilor de consum a fost cea mai lentă încă de anul trecut, a declarat CBI.

Cu toate acestea, optimismul în rândul companiilor prestatoare de servicii de consum este puternic, cu 48% din companii mai optimiste decât acum trei luni, și doar 4% mai puțin optimiste. În plus, mai multe firme din acest sector plănuiesc să crească personalul.
Companiile de servicii profesionale, incluzând contabilitatea, firme juridice și de marketing sunt mulţumite de rezultatele propriilor afaceri, scrie CBI. Creșterea numărului de angajati în sectorul de afaceri și servicii profesionale a atins cea mai mare rata din ultimii şapte ani.

Așteptările pentru creșterea ocupării forței de muncă în trimestrul următor au atins un nivel record. Cu toate acestea, un deficit de personal profesionist și clerical este de așteptat să acționeze ca o piedică asupra creșterii.

http://www.bbc.com/news/business-28934026

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 91 =