Inititiva inteligenta pentru relatia cu refugiatii, SAP lucrează la o aplicație de comunicare rapida si eficienta cu acestia

136419a3-b2b8-4f6b-ae3b-55609acf0e76

Pe fondul unei comunicari antice cu refugiatii, promovata cu forta muschilor de catre guvernantii mghiari, iata ca forta creierului specifica secolului XXI, este folosita de nemti pentru a calma si civiliza relatia cu refugiatii sirieni doritori de a se stabili in Germania.

Astfel cel mai mare concern de software din Europa, SAP, este în prezent în plină dezvoltare a unei aplicații pentru înregistrarea refugiaților. Software-ul ar trebui să fie distribuit gratuit imigranților și autorităților din Germania, spune un purtător de cuvânt al companiei.

În prezent concernul poartă discuții cu autoritățile pentru a afla dacă această aplicație va fi utilă. Încă nu există nici un fel de comenzi.

Refugiații ar putea să își completeze datele în aplicație încă de pe drumul lor către Germania, să ofere de asemenea informații despre rude din Germania, nivelul de educație sau experiența în muncă. Autoritățile ar putea accesa apoi aceste date și să își facă prin urmare o imagine mai clară despre valul de refugiați.

Aproape toți refugiații au un telefon mobil sau un smartphone. Prin intermediul lor aceștia comunică cu familiile lor. Potrivit prognozelor oficiale, sunt așteptați în acest an 800.000 de refugiați și solicitanți de azil. Unele landuri federale precum și șeful SPD, Sigmar Gabriel, vorbesc de un milion de persoane.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/SAP-arbeitet-an-Fluechtlings-App-article15950911.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 30