Instrument pentru crearea de medii AR/VR fără programare

Conceperea de produse AR și VR este o provocare care nu este neapărat potrivită pentru această realitate. Unity și Epic Games au înregistrat progrese notabile în adaptarea proceselor pentru a permite utilizatorilor să editeze conținut de realitate virtuală într-un mod foarte precis, dar în același timp acestea sunt programe extrem de tehnice care sunt orientate către oameni care au aptitudini tehnice.

Astăzi Sketchbox se lansează din ultima sesiune Y Combinator de start-up-uri pentru a-i ajuta pe deisgneri să creeze experiențe virtuale sau augmentate, în interiorul unui mediu VR, fără a fi necesar să scrie o singură linie de cod. Obiectivul Sketchbox este de a da designerilor un instrument sofisticat pentru a crea și rafina medii VR fără a fi nevoie să aibe un istoric în domeniul ingineriei și o înțelegere profundă a instrumentelor de modelare 3D. Aplicația pare să fie orientată în special către designerii interesați de obținerea rapidă a unui prototip AR/VR.

Chiar acum designerii se concentrează pe designeri care nu au expertiză 3D în domeniul instrumentelor de design desktop, a spus cofondatorul Sketchbox Joe Connolly pentru TechCrunch. Pentru că pentru multe companii este foarte dificil să găsească un inginer care este și designer în același timp.

Software-ul nu este doar pentru schițe făcute în grabă, el oferă posibilitatea de a importa modele 3D, de a adăuga modele grafice customizate și de a obține un rezultat extrem de detaliat. VR permite utilizatorilor să acorde o atenție deosebită chiar și celor mai mici detalii în timp ce pot să reducă dimensiunile mediului la mărimea unui bob de mazăre.

YC-backed Sketchbox is a tool for designing AR/VR environments without code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 45