InterCity cu două etaje

Caprivi-1

InterCity cu două etaje

La Deutsche Bahn ar putea fi introduse curând trenuri cu două nivele chiar și pe rutele de distanță mare. Odată cu schimbarea planului de transport, noile trenuri vor fi introduse pe linia Norddeich Mole în direcțiile Leipzig și Köln.

Deutsche Bahn vede tot mai aproape acest obiectiv, acela de a introduce trenuri cu două etaje și pe traficul de distanțe lungi. Un purtător de cuvânt al producătorului de trenuri Bombardier Transportation a spus că el este optimist și crede că joi va primi autorizația de la Biroul Federal pentru Trafic Feroviar în vederea introducerii noilor InterCity cu două nivele. Biroul a explicat faptul că unele tipuri de vagoane au fost deja aprobate, iar în mod normal urmează și verificarea locomotivelor și a altor echipamente.

Deutsche Bahn vrea ca la schimbarea de plan de transport fixată pentru mijlocul lunii decembrie să aducă pe calea ferată primele 120 de unități din noul IC pe două nivele. Acestea vor înlocui în anii ce urmează flota actuală de InterCity. Directorul de trafic de persoane, Berthold Huber, a anunțat în ultimele săptămâni că IC-ul pe două nivele va fi introdus pentru prima dată pe linia Norddeich Mole în direcția Leipzig și Köln.

Deutsche Bahn așteaptă de multă vreme după aceste InterCity cu două nivele. Cu toate acestea livrarea s-a amânat cu aproximativ doi ani de zile. Ca motiv Bombardier a acuzat cerințele mari de securitate și siguranță în traficul de persoane. Noile norme și standarde naționale ori europene au determinat extinderea particularităților și reconstrucția vagoanelor, declară purtătorul de cuvânt.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Doppelstock-IC-steht-vor-Zulassung-article15977321.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 31