Internet mai rapid de la Lufthansa

01995284e8992842e5bedb0ca148fab9

Pasagerii companiei aeriene Lufthansa vor putea pe viitor să vizioneze cu ușurință filme de pe internet în timpul călătoriei lor la mare altitudine. Din toamna acestui an ar trebui să existe o conexiune internet de mare viteză pe mai multe rute oferite de companie.

Lufthansa vrea, potrivit unui raport al Focus, să introducă cel târziu din toamna acestui an conexiuni rapide la internet pentru anumite rute din interiorul țării dar și pe cele externe. Oferta va fi însă disponibilă contra-cost, raportează revista. Opțiunea este gândită pentru modelele Airbus A319 și A321.

Prețurile nu au fost publicate deocamdată de cei de la Lufthansa, dar au menționat prețul pentru viitoarele curse pe distanțe lungi. Un pachet de navigare pe internet timp de patru ore va costa 14 euro.

Accesul la internet la bordul avioanelor se va realiza prin intermediul sateliților, din anul 2017 însă acestea vor oferi o lățime de bandă mai generoasă. Deutsche Telekom construiește în prezent peste tot în Europa 300 de antene speciale care utilizează tehnologia LTE, se mai spune. Printr-un amestec de tehnologie LTE și satelit, pasagerii zborurilor vor putea să vizioneze fără probleme filme de pe internet.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Lufthansa-plant-schnelleres-Internet-article17252506.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 52 =