Internetul gratuit în restaurant

gastwirte-sollen-kuenftig-von-der-sogenannten-stoerer-haftung-ausgenommen-werden

Internetul gratuit în restaurant
Cine lasă pe altul în “internetul său” poate genera de exemplu donwload-uri ilegale. Acest lucru se dorește schimbat acum de guvernul german, cel puțin pentru hotelieri și restaurante.

Cu accesul wireless la internet în Germania există o problemă. Cineva poate desfășura activități ilegale pe conexiunea la internet a altora, prin intermediul rețelei wi-fi și astfel proprietarul rețelei să fie răspunzător. De exemplu, utilizatorii rețelei wireless pot efectua descărcări ilegale de fișiere de pe internet.

Guvernul federal vrea acum să modifice parțial răspunderea celui care interferează. Restaurantele și hotelierii vor fi în măsură să ofere acces gratuit la internet, fără a fi nevoie să ăși facă griji față de mustrări sau pedepse.

Cabinetul federal va decide la sfârșitul acestei luni un proiect de lege al Ministrului Economiei, Sigmar Gabriel. La începutul lunii iulie, primele rapoarte circulau deja. În modificarea anunțată la așa-numita Lege Telemedia privilegiul de răspundere ar fi extins și pe operatorii wireless.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/netzwirtschaft/w-lan-freies-internet-im-restaurant-13093721.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 62