Întreprinderile mici din UK fără comerţ mobil vor pierde 50 de miliarde de lire sterline

woman-uses-her-blackberry-mobile-device-shopping-mall-dubai

Întreprinderile mici din UK fără comerţ mobil vor pierde 50 de miliarde de lire sterline
Peste trei milioane de întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) vor pierde mai mult de 50 de miliarde de lire sterline în venituri pe parcursul anului viitor, deoarece acestea nu au nici o strategie de comerţ mobil, scrie un raport OnePoll. Un studiu realizat de OnePoll a constatat că aproape două treimi, sau 65,8%, din 4,9 milioane de IMM-uri din Marea Britanie nu au comerţ electronic mobil, ceea ce le va crea pierderi de 52.6 miliarde de lire sterline în următoarele 12 luni, deoarece acestea nu reușesc să reacționeze la obiceiurile și cerințele în curs de schimbare ale clienților.

Numărul consumatorilor care folosesc telefoanele mobile pentru a accesa internetul, s-a dublat în ultimii cinci ani, iar 5% din totalul vânzărilor se obţin în prezent, prin intermediul comertului mobil, susține raportul. Cu toate acestea, nu pare să existe nici o urgență reală pentru a răspunde la această nevoie, doar 18,4% din cele 500 de IMM-urile chestionate, spun că vor asigura o prezență de telefonie mobilă anul viitor, ceea ce rezultă că aproape jumătate din întreprinderile mici, nu vor desfăsura activitatea de comert mobil.

Cei care au pus în aplicare o strategie de telefonie mobilă, majoritatea au cheltuit între 10.000 și 100.000 de lire sterline; doar 1% au cheltuit peste 100.000 de lire sterline.
“Mobilele schimbă peisajul nostru de afaceri într-un mod similar cu cel în care internetul a schimbat economia, cei care introduc strategia mobilă vor culege rapid recompensele”, spune cofondatorul AppsBuilder, Daniele Pelleri.
http://www.ibtimes.co.uk/uk-small-businesses-without-m-commerce-losing-50bn-1455949

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =