Investiţie de 14 milioane de euro în primul parc industrial

 

parc1

Conducerea Municipiului Oradea a semnat joi, 04 februarie 2016 împreună cu reprezentanţi ai companiei Eberspacher, contractul de închiriere a unei suprafeţe de 11,2 hectare de teren amplasate în parcul industrial Eurobussines.

Contractul prevede o investiţie de minim 14 milioane euro, sumă asumată de către compania Eberspacher până la sfârşitul anului 2017. Prin această investiţie, se vehiculează nu mai puţin de 150 de locuri de muncă, şi nu este exclus ca prin extinderea afacerii, investiţia să ajungă la 32 milioane euro şi 700 locuri de muncă.

Cele trei parcuri industriale orădene, au atras în oraşul nostru investiţii de 332 milioane euro, care au oferit 3000 de locuri de muncă. Managerul ADL Delia Ungur, a transmis faptul că următorul pas ar fi îmbunătăţirea şi diversificarea serviciilor oferite firmelor atrase.

Pentru aces an, ADL şi-a propus o investiţie de aproximativ 23,2 milioane lei din care 22,5 milioane lei vor fi distribuiţi pentru construirea unei hale de 8.000 de metri pătraţi, în parcul industrial din Soseaua Borşului, şi uneia de 4.000 de metri pătraţi în strada Ogorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 63