Investitor pune la vânzare un lanț de stații de odihnă

6748085

Investitor pune la vânzare un lanț de stații de odihnă

Cu aproape 400 de filiale de-a lungul autostrăzilor germane, Tank & Rast se poate număra printre cele mai cunoscute companii. Dar acum fostul proprietar vrea să facă bani și sa scape de companie. Posibilă este preluarea de către un asigurator.

Procesul de vânzare pentru concernul de servicii de la Bonn, Tank & Rast a fost demarat. Potrivit Handelsblatt, cel puțin 3,5 miliarde de euro vrea investitorul financiar Terra Firma să investească, împreună cu al doilea proprietar, Fondul de Infrastructură al Deutsche Bank (RREEF). Până la vacanța de vară tranzacția ar trebui să aibe loc.

Este vorba în consecință de un lanț de 350 de benzinării și aproximativ 390 de stații de odihnă situate de-a lungul autostrăzilor germane. Având în vedere rata mare de îndatorare, nu mai este luat în considerare un al doilea IPO de către cele două instituții însărcinate cu vânzarea, Deutsche Bank și JP Morgan. IPO-ul a fost șters de pe listă, spune un insider.

Un purtător de cuvânt al Deutsche Bank a confirmat la cerere doar că un fond de infrastructură al Deutsche Asset & Wealth Management pentru investitori instituționali va aparține consorțiului de vânzare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Investor-stellt-Raststaetten-Kette-zum-Verkauf-article15076216.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 28