Investitorii atacă pe șeful Adidas

48423553

Investitorii atacă pe șeful Adidas
Șeful Adidas, Hainer și-a pierdut oare din talent? Există probleme în divizia de golf a companiei, multe modificări se petrec în SUA, cu filiala Reebok, compania lansează avertismente privind profitul. În plus, concurenții se reped să prindă orice cade. Primii investitori majori iau în considerare schimbarea conducerii.

Unii investitori mari îndeamnă la schimbarea conducerii Adidas, pentru ca producătorul de articole sportive să ajungă din nou mai repede la succes. Deci unii investitori majori au vorbit la întâlniri cu reprezentanți ai grupului Dax, de asemenea, cu privire la posibilele schimbări din managementul superior, raportează mai multe persoane apropiate companiei. În special CEO-ul Adidas, Herbert Hainer și CFO-ul Robin Stalker sunt criticați.

Potrivit surselor, Hainer este criticat de scăderea bruscă a vânzărilor la produsele deținute de Adidas pentru golf, în special marca americană TaylorMade, față de care CEO-ul nu are un răspuns. Un purtător de cuvânt al grupului Adidas a spus că se desfășoară în mod regulat discuții constructive cu acționarii săi, aici incluzându-se investitori actuali dar și potențiali. Însă purtătorul de cuvânt nu a oferit detalii cu privire la aceste discuții.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Investoren-schiessen-sich-auf-Adidas-Chef-ein-article13602326.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − = 9