Investitorii sunt foarte dezamăgiți de Netflix

Auf-Streaming-Plattformen-wie-Netflix-will-die-EU-Kommission-europaeische-Produktionen-durch-eine-Mindestquote-von-20-Prozent-staerken

Netflix este activ în aproape toată lumea începând cu acest an. Acest lucru sporește evident vânzările și profitul, dar investitorii au în vedere doar creșterea numărului de utilizatori. Iar acest indicator nu arată promițător în trimestrul trecut.

Serviciul online de streaming video a ratat clar proprile prognoze fixate pe trimestrul trecut pentru creșterea numărului de utilizatori și dezamăgește astfel bursele. În ultimele trei luni serviciul a atras 1,7 milioane de noi utilizatori, după cum anunță însăși compania. Însăși compania se aștepta la o creștere a numărului de utilizatori cu 2,5 milioane pentru aceeași perioadă.

Cei de la Netflix au declarat că, compania lor este într-o continuă creștere, dar acesta nu se manifestă la fel de rapid pe cât ar dori toată lumea, sau pe cum s-a petrecut în trecut. Acțiunile au scăzut în comerțul post-bursier cu fix 15%. Acționarii au fost dezamăgiți de perspectivă.

Netflix a fost prezentă la începutul acestui an în fix 130 de țări și astfel disponibil aproape peste tot în lume. Acest lucru trezește evident așteptări pe măsură în privința creșterii numărului de utilizatori.

Vânzările serviciului video au crescut în comparație anuală cu 28% la un total de 2,1 miliarde de dolari. În cazul profitului a existat o creștere de 55% până la 40,75 milioane de dolari.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Anleger-lassen-Netflix-fallen-article18221371.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =