Investitorilor nu le plac acțiunile Sudzucker

48596380

Investitorilor nu le plac acțiunile Sudzucker

Analiștii de la Sudzucker se așteaptă la o criză economică dură. Investitorii sunt potrivnici și atunci când cumpără titluri și astfel trimit din nou concernul Mdax în zona de pierdere. Chiar și în viitorul apropiat supraveghetorii pieței au puține speranțe.

Acțiunile Sudzucker listate în MDax sunt orice altceva dar nu pe placul investitorilor. Asta s-a adeverit din nou lunea trecută când hârtiile celui mai mare producător european de zahăr a devenit între timp cel mai mare ratat al indicelui MDax. A pierdut până la patru procente și a ajuns la 11,13 euro.

Motivul este faptul că cifrele comerciale pentru al treilea trimestru au fost făcute publice. Întrebarea este cât de mult conținut negativ există deja în curs. Pentru că piața de capital se aștepată deja la cifre dezamăgitoare.

Problema companiei este, potrivit blogului bursier Aktionar este o reglementare treptată a pieței zahărului până în anul 2017. Există puține acțiuni în care investitorii au încredere doar pe baza modelului de afacere. În cele din urmă fiecare companie are ceva pozitiv de oferit, dar la Sudzucker aceste avantaje sunt greu de evidențiat.

http://www.teleboerse.de/aktien/Anleger-verschmaehen-die-Suedzucker-Aktie-article14305866.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =