iOS 10.3 face iPhone-ul mai rapid

Apple distribuie un update la iOS 10.3. Noul firmware ajută la căutarea de AirPods, dă mai multe posibilități pentru Siri și astupă o vulnerabilitate în securitatea browserului Safari. Noul sistem de fișiere face ca dispozitivul să fie mai rapid și mai sigur.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale platformei iOS de la Apple sunt update-urile rapide: astfel că în curând toți utilizatorii cu dispozitive compatibile vor avea la dispoziție actualizarea la o nouă versiune de firmware, spre frustrarea și invidia celor care folosesc Android. Actuala versiune de firmware, iOS 10.3 este pusă la dispoziție imediat pentru toate modelele compatibile de iPhone, iPad sau iPod. Cele mai importante noutăți nu vor fi direct vizibile pentru utilizatori, o instalare este însă recomandată de cei de la Apple.

Se știe deja de la finalul lunii ianuarie ce va aduce noua actualizare de firmware. Apple a publicat detaliile iOS 10.3 deja din urmă cu două luni. Acum versiunea finală este disponibilă și aduce, printre altele, o funcție de căutare a AirPod-urilor. Pe viitor utilizatorii vor putea să localizeze propriile AirPod-uri și să le afișeze pe o hartă interactivă. Alternativ căștile pot reda un ton de căutare.

În secțiunea de setări profilul de utilizator este acum foarte vizibil, fiind plasat împreună cu toate setările și informațiile importante în partea de sus a paginii, un grafic stilizat afișează proporția pe care diferite tipuri de date le ocupă în iCloud (Foto, Backup, Docs, Mail).

http://www.n-tv.de/technik/iOS-10-3-macht-iPhones-schneller-article19768609.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 7