IPHONE 6

  • Render-iPhone-6-acoplado-daniNou! iPhone 6

 

Furnizorii Apple  vor incepe productia noului iPhone 6, succesorul iPhon-ului 5, inca din luna mai, iar lansarea  este programata in toamna acestui an. Surse a lantului de aprovizionare spun ca ecranul acestuia va fi de 4,7 –inch, diferit fata de modelele 5S si 5C, care au 5,5 –inch.

Noul iPhone este gandit in asa fel incat sa ajunga  popular in linia de smartphone-uri, prinzandu-i, totodata din urma pe  rivalii sai, cum ar fi Samsung Electronics Co Ltd.

Astfel, compania care a ajutat la definirea inovație tehnologie americana este sub o presiune tot mai mare de a revoluționa încă o dată industria de gadget.

Actiunile Apple au stagnat, la mai putin de 600 de dolari, din noiembrie 2012, cauza datorandu-se in mare parte grijilor cu privire la saturatia pietei de smartpfone-uri si incapacitatea de a ramana in prima linie a inovatiei tech.

Noul iPhon 6 este de asteptat sa utilizeze noua tehnologie touch panel, care este construita in ecran si permite constructia mai subtire a acestuia decat touch-ul panel standart  care a fost introdus in iPhon 5.

Primul furnizor de productie va fi Japonia, care va incepe inca din luna mai constructia noului iPghon 6, in uzina de la Mobara, la est de Tokyo.

 

 

http://www.huffingtonpost.com/2014/04/01/new-iphone-screens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =