iPhone 6 striveste in trei zile doar, recordul de vânzări din 2013

Apple-Watch-si-iPhone-6-plus-630x422

iPhone 6 și iPhone 6 Plus doboară recordul de vânzări din 2013

iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt noile telefoane Apple și cele care doboară recordul de anul trecut pentru primul weekend de vânzări.

Apple informează că a reușit să vândă peste 10 milioane de unități din iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Anul trecut, iPhone 5s și versiunea mai ieftină 5c au ajuns la 9 milioane de unități, cu 3,6 milioane pentru iPhone 5c. În prezent, iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt diferențiate doar de dimensiunea ecranului și stabilizarea optică a camerei foto pe Plus. Până la primul weekend pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus, Tim Cook, directorul Apple, a spus că se așteaptă ca aceste lansări să stârnească cel mai intensiv ciclu de upgrade prin care au trecut utilizatorii de produse Apple. Asta pentru că atât iPhone 6, cât și iPhone 6 Plus sunt telefoane cu ecrane mult mai mari decât ce a livrat Apple până acum și se încadrează în norma pieței dictată până de curând doar de Samsung, LG, HTC și alții cu Android.

„Vânzările pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus ne-au depășit așteptările pentru primul weekend“, a spus Tim Cook. „Deși echipa noastră a accelerat procesul de asamblare ca niciodată, am fi putut vinde mai multe iPhone 6 și iPhone 6 Plus cu un stoc mai bun și acum lucrăm la onorarea comenzilor“, a mai spus acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =