iPhone 6s va bate toate recordurile

iphones-6

iPhone 6s va bate toate recordurile

Apple își asumă deja succesul noului model iPhone, care va doboră încă o dată recordurile în vânzări. 90 de milioane de dispozitive vor fi livrate până la sfârșitul anului. Dar succesul iPhone 6 ar putea de asemenea să îl încetinească pe cel al urmașului său.

Apple se grăbește să își adjudece deja succesul noului iPhone și îl numește cel mai vândut smartphone la nivel mondial. Odată cu iPhone 6s, a cărui prezentare urmează a fi efectuată în luna septembrie, concernul spune că va atinge noi culmi: după cum raportează Wall Street Journal.

Apple a comandat furnizorilor săi componente și dispozitive pentru un total de 85-90 de milioane de dispozitive, care să fie livrate până la sfârșitul acestui an. Pe documentele de comandă sunt specificate din nou două dimensiuni ale ecranului: așa cum ne-am obișnuit de la modelul iPhone 6 și 6 Plus, clasa S a celor de la Apple va sosi de asemenea în două variante, una de 4,7 inch și una cu un display mai mare, de 5,5 inch.

Decizia de a introduce o mărime mai mare de ecran și astfel de a lansa pe piață două variante diferite a smartphone-ului s-a dovedit profitabilă pentru cei de la Apple. Anul trecut Apple a comandat 70-80 de milioane de dispozitive, iar în trimestrul ce a inclus sărbătorile de iarnă concernul a vândut 74,5 milioane de unități în 91 de zile, ceea ce corespunde unui volum de 818.681 de dsipozitive pe zi.

Odată cu iPhone 6 și fratele său mai mare, iPhone 6 Plus, concernul a reușit să înregistreze cel mai mare profit trimestrial din istoria companiei dar și din istoria tuturor companiilor, în sumă totală de 18 miliarde de dolari și astfel și-a majorat cota de piață la nivel mondial.

http://www.n-tv.de/technik/iPhone-6s-soll-alle-Rekorde-brechen-article15476996.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 50 =