iPhone 7 ar putea fi mult mai subțire

iPhone-7-Kopfhoererbuchse

iPhone 7 ar putea fi mult mai subțire

Apple vrea să patenteze un tip special de mufă jack. Cu ea ar fi posibilă construcția unui iPhone sau iPad care să fie mult mai subțire decât modelele actuale. Principiul este uimitor de simplu.

Cât de subțire poate fi un smartphone, asta depinde de dimensiunile componentelor sale interne. Asta înseamnă că, precum se poate vedea la modelele actuale de iPhone, camera iese puțin în afară.

Dar prin progresele înregistrate în domeniul miniaturizării aceste componente se vor face în viitorul apropiat mult mai mici. Chiar și stabilitatea carcasei nu va fi un impediment pentru telefoane mai subțiri, odată cu introducerea în cazul iPhone 6S a carcasei 7000 din aluminiu. Iar în fața unor iPhone-uri super subțiri stă ca impediment o componentă care este practic neschimbată de decenii: jack-ul audio, care prezintă un diametru de 3,5 mm.

Acum, Appleinsider a descoperit un patent prin care Apple ar putea rezolva foarte simplu problema mufei jack. Acesta a fost eliberat pe 22 septembrie și arată în pricipiu o mufă cu patru pini cu contacte pentru canale audio pentru urechea stângă și cea dreaptă, precum și microfon și masă. Apple a aplatizat mufa pe lungime, ceea ce i-a redus diametrul potrivit Apple Insider la 2 milimetri. Socketul are o formă corespunzătoare.

http://www.n-tv.de/technik/iPhone-7-koennte-viel-duenner-werden-article15990676.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 23 =