iPhone 7 Plus este vândut complet

iphone-7-plus-teardown-2

La scurt timp înainte să se dea startul vânzărilor pentru noul model al celor de la Apple, iPhone 7 Plus, toate exemplarele sunt rezervate. Noul smartphone al celor de la Apple va avea o variantă de culoare denumită diamond black. Un video de pe internet arată noi imagini cu ceea ce se află în interiorul carcasei și dezvăluie dimensiunile acumulatorului.

Noul smartphone al celor de la Apple este foarte râvnit. Cu o zi înainte de startul oficial al vânzărilor concernul anunță că toate variantele de iPhone 7 Plus și exemplarele produse până acum cu carcasă de diamant negru au fost vândute. Interesul față de noul aspect lucios a fost atât de mare încât Apple le-a vândut pe toate din perioada precomenzilor. Pentru așa-numiții “Walk-in-Customers”, sau pentru clienții care doresc să achiziționeze un iPhone din magazin, există doar un număr limitat de exemplare iPhone 7 pe culorile Silver, Gold, Roségold sau Black.

Dar cine vrea să scape de drumul până la cel mai apropiat Apple Store și să își procure online un exemplar din noul model al celor de la Apple, trebuie să aibe răbdare: pentru iPhone 7 Plus în variantă Diamond Black cei de la Apple oferă ca termen de livrare luna noiembrie, toate celelalte variante pot fi obținute în decurs de 2-3 săptămâni de la plasarea comenzii.

iPhone 7 în variantă Diamond Black va fi livrat cel mai devreme între 3 și 5 săptămâni, iar variantele de 32 GB de alte culori vor sosi în “câteva săptămâni”. Cel mai repede merge dacă comandați un model cu 128 sau 256 GB pe culorile Silver, Black, Gold sau Roségold. Pentru aceste variante durează între 6 și 8 zile lucrătoare pentru a ajunge la client, spun în prezent cei de la Apple.

În timp ce mulți clienți trebuie astfel să aștepte, primele dispozitive de test sunt deja distribuite. Există pe internet un videoclip din Vietnam care prezintă interiorul carcasei de la noul smartphone Apple. Clipul ce durează 19 minute este interesant în special din punct de vedere vizual, pentru că, comentariile din vietnameză vor fi probabil de neînțeles pentru majoritatea privitorilor.

Clipul prezintă cum varianta iPhone 7 Plus dezasamblată bucată cu bucată până în cel mai mic detaliu. Se poate observa și poate cea mai mare diferență din iPhone 7 și varianta Plus și anume camera foto dublă, cu lentile semnificativ mai mari.

Video:

 

 

http://www.n-tv.de/technik/iPhone-7-Plus-ist-ausverkauft-article18646176.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =