iPhone 7 va avea un aparat foto mare

iPhone-7-Pro-Rueckseite

Noi fotografii arată carcasa noului model al celor de la Apple, iPhone 7, în toată splendoarea sa, iar ceea ce iese foarte mult în evidență este fanta pentru aparatul foto, care ocupă mult spațiu pe micul dispozitiv electronic. Nu se poate observa prezența unui jack pentru căști, ceea ce determină reacții din partea activiștilor.

Producția în masă a noului model iPhone 7 ar trebui să înceapă curând. Cel puțin acum este practic imposibil pentru cei de la Apple să țină complet secrete detaliile și aspectul noului lor model, pentru că zilnic pleacă mii de componente din fabricile chineze.

iPhone-7-Unterseite-Kopfhoererbuchse

Din producția în masă sau de la producătorii de accesorii par să provină și fotografiile pe care blogul de tehnologie “Nowherelse.fr” le-a publicat. Acestea prezintă designul carcasei pentru iPhone 7 și varianta sa Plus.

Francezii au obținut fotografii cu partea din spate de la un model mai mare. Aici se poate observa cu ușurință camera dublă, care potrivit zvonurilor anterioare trebuia să își facă loc în toate variantele Plus sau într-o variantă iPhone 7 Pro.

Într-o fotografie de pe blogul “Playfuldroid“ se mai pot vedea trei pini de contact, care aparțin de un conector inteligent pentru conectarea de accesorii fără fir. Aici se pot vedea noile linii ale crestăturilor din plastic, pe care Apple le-a mutat în partea din față.

iPhone-7-Unterseite-Kopfhoererbuchse

http://www.n-tv.de/technik/iPhone-7-hat-eine-grosse-Kamera-article18054711.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 24