iPhone 8 prea devreme în septembrie

iPhone 8 nu va fi pur și simplu mai bun, Apple ne pregătește ceva cu adevărat special cu ocazia celebrării a zece ani de la lansarea primului model. Dorințele speciale par însă să-i pună în dificultate pe furnizori, din acest motiv terminalele vor sosi mai târziu pe piață decât era planificat.

Apple va prezenta cel mai probabil iPhone 8 în luna septembrie, după cum îi este obiceiul. Este posibil de asemenea să dureze apoi ceva mai mult până ce dispozitivul va putea fi livrat în cantitate mare. Serviciul de informații din domeniu electronic, “Digitimes” raportează facând referire la un articol al ziarului economic chinez “Economic Daily News”, că furnizorii au probleme în producerea unor anumite componente.

Probleme ar trebui să apară în special datorită camerei 3D frontale care trebuie integrată în ecranul OLED cu formă curbată. “Digitimes” vorbește despre probleme de laminare, lipitura dintre ecran și coperta din sticlă trebuie să fie perfect uniformă. Ca urmare, Apple ar putea lansa iPhone 8 doar în luna octombrie.

Articolul din “Economic Daily News” nu este primul raport care dă indicii că Apple ar putea să amâne debutul iPhone 8. Pagine web japoneză “Macotakara” a scris la începutul lunii martie că decizia finală pentru designul și funcțiile iPhone-ului aniversar a fost luată prea târziu ca acesta să mai poată fi adus pe piață în septembrie. “Digitimes” a raportat anterior că Apple planifică integrarea unui senzor de amprentă de producție proprie direct în ecranul OLED, dar un astfel de artificiu nu este compatibil cu lansarea în septembrie a dispozitivului. Dacă Apple nu a ales să renunțe la această idee, atunci debutul iPhone 8 nu se poate realiza mai devreme de luna noiembrie.

Nu la fel de pesimiști sunt analiștii de la Barclays. Potrivit “MacRumors” furnizorii Apple se plâng că noile funcții ale dispozitivului fac ca producția să fie foarte scumpă și dificilă. Analiștii se așteaptă însă ca Apple să aibe câteva dispozitive pe stoc în momentul lansării, care se vor vinde însă ca pâinea caldă.

http://www.n-tv.de/technik/iPhone-8-zu-gut-fuer-September-article19783624.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =