iPHONE CU AUR

Primul iPhone 5S placat cu aur si cristale Swarovski urmeaza sa fie pus in vanzare in Londra

  Desi Apple a conceput un iPhone 5S auriu, exista totusi persoane care isi doresc sa aiba dispozitive placate cu aur adevarat, iar cei de la Gold Genie le vin in ajutor. Ei au inceput deja sa placheze primele terminale iPhone 5S cu aur de 24 de karate, iar in imaginile acestui articol vedeti intreaga lor oferta. Practic o versiune placata cu aur de culoare rose, una de culoare naturala, una placata cu cristale Swarosky si una placata cu platina sunt disponibile pentru achizitie, pretul minim al unui model fiind de 3290$. Fiecare unitate este protejata cu folii pentru ca utilizatorii sa fie siguri ca stratul de aur nu se deterioreaza odata cu trecerea timpului, sau ca toate cristalele isi vor pastra pozitia.

In ciuda pretului mare, terminalele de acest gen sunt cautate de catre utilizatori, altfel companiile nu le-ar mai produce, iar acest lucru ii va motiva in viitor sa produca modele si mai extravagante.

iPhone-5s-auriu

 

iPhone-5s-placat-cu-aur-2-1 iPhone-5s-placat-cu-aur-2 iPhone-5s-placat-cu-aur-3 iPhone-5s-placat-cu-aur iPhone-5s-placat-cu-aur-si-cristale-Swarovski iPhone-5s-placat-cu-aur-si-cristale-Swarovski-1 iPhone-5s-placat-cu-aur-6 iPhone-5s-placat-cu-aur-5 iPhone-5s-placat-cu-aur-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =