iPhone reține statistici Wahtsapp

Whatsapp-iPhone-Chats

iPhone reține statistici Wahtsapp

Cel mai recent update Whatsapp are o funcție interesantă pe iPhone:

Utilizatorii pot acum să vadă cu cine au vorbit cel mai des, ce au vorbit și cât spațiu ocupă pe dispozitiv discuțiile salvate. Iată cum:

Update-ul Whatsapp care este oferit din data de 8 iunie pe App Store nu a interesat foarte mulți utilizatori. În descriere se spune că este vorba de un bugfix. Un astfel de update se instalează și nu oferă nici un fel de funcții noi.

Cashys Blog a studiat mai îndeaproape update-ul din 08.06.2015 după un pont al unui utilizator și a descoperit o noutate interesantă: Messenger-ul efectuează după acest update o statistică amănunțită a chat-ului. Se arată cât de des se discută cu fiecare contact sau cât de des se formează o legătură cu o grupă de utilizatori, câte poze, video-uri, mesaje vocale sau contacte au fost împărtășite cu alții.

În plus, statisticile arată cât de mult spațiu consumă discuțiile stocate. Funcția este oarecum ascunsă: cine vrea să își recupereze statisticile va face o atingere în partea dreapta jos a meniului setări, apoi la secțiunea Account și în sfârșit la memory usage.

Intrările pot apoi să fie ordonate după numărul de mesaje sau dimensiunea fișierelor stocate. Mai multe nu pot fi aflate din statistici, conținuturile individuale nu pot fi șterse de acolo. De asemenea, nu este posibil să ștergeți direct fotografii sau videoclipuri, care în statisticile Whatsapp ocupă cel mai mult spațiu.

Dacă doriți așa ceva, atunci atingeți numele unui partener de chat și acolo există opțiunea de a afișa toate fișierele media. Apoi se pot selecta fișierele individuale și acestea pot fi eliminate sau stocate în altă parte după dorință, de exemplu pe Flickr, care oferă mai mult decât suficient spațiu gratuit, cu o capacitate de un terabyte.

http://www.n-tv.de/technik/iPhone-erhaelt-Whatsapp-Statistik-article15266016.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 40