iPhone X face cele mai bune poze

iPhoneX este dotat cu camere foto excepționale, acest lucru este confirmat de testul experților de la DxOMark. Fotografiile capturate nu seamănă cu cele preluate de nici un alt dispozitiv, dar mai există un dispozitiv cu Android care se descurcă mai bine în teste.

iPhoneX de la Apple este un smartphone al superlativelor. Este cel mai scump telefon mobil marca Apple din istorie, dar și cel mai scump smartphone lansat vreodată pentru piața consumer. Are cel mai bun ecran OLED și în același timp cea mai bună cameră foto văzută vreodată pe un telefon mobil. Acestea sunt cel puțin părerile unor testeri independenți de la DxOMark, care au testat camerele de pe iPhoneX.

Testul de anul acesta de la DxOMark nu a dus lipsă de mărci de top. HTC U11 a primit cel mai mare punctaj, apoi s-au clasat Samsung Galaxy Note 8, iPhone 8 și iPhone 8 Plus. La distanță mică au urmat Google Pixel 2 cu o nouă valoare record de 98 de puncte, apoi au urmat Huawei Mate 10 Pro cu o evaluare aproximativ egală (97), iar acum este rândul iPhoneX.

La vârful clasamentului există foarte puțin spațiu: după ce DxOMark a actualizat procedurile sale de test și sistemul de notare, cele mai bune șapte smartphone-uri au primit 90 de puncte. iPhoneX ratează primul loc doar la limită, cu un total de 97 de puncte adunate, el fiind pe poziția a doua la egalitate cu Huawei Mate 10 Pro. Dar procedura de test este diferențiată, iar scorul final reflectă media tuturor subcategoriilor.

http://www.n-tv.de/technik/iPhone-X-macht-die-besten-Fotos-article20120666.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 20