Iranul va aplica principiul reciprocității în replică la ordinul lui Trump privind imigrația (oficial)

IMG_0908

Autoritățile iraniene au decis sâmbătă să le aplice cetățenilor americani aceleași restricții care le sunt impuse de SUA cetățenilor iranieni, în urma ordinului executiv prin care administrația Trump limitează numărul imigranților care ajung în SUA, informează AFP.

“Cu tot respectul față de poporul american (…) am hotărât să aplicăm principiul reciprocității după decizia insultătoare a SUA cu privire la cetățenii Iranului”, se arată într-un comunicat de presă al ministerului de Externe, transmis de postul național de televiziune de la Teheran și preluat de AFP.

Ministerul iranian de Externe precizează că măsura rămâne în vigoare până când SUA vor ridica interdicția în baza căreia cetățenii iranieni nu pot intra pe teritoriul SUA. Potrivit ordinului executiv semnat vineri de președintele american Donald Trump, durata restricției este de trei luni.

One thought on “Iranul va aplica principiul reciprocității în replică la ordinul lui Trump privind imigrația (oficial)

  1. Pingback: EFECTUL TRUMP ordinul executiv privind limitarea imigrației în SUA îi afectează și pe deținătorii de “carte verde” | experiente in afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 86 =