IN ITALIA VALOAREA SEXULUI E DE 2% DIN PIB

prostitutes-wait-customers-flaminio-road-rome-reuters

Drogurile şi prostituţia vor fi incluse în PIB-ul Italiei
Potrivit guvernului italian, veniturile din prostituție și vânzările de droguri ilegale trebuie să fie incluse în cifrele PIB-ului ţării. Aceasta miscare ar putea impulsiona PIB-ul țarii cu până la 2 %, în conformitate cu statisticile europene ale Oficiului Eurostat.
Italia s-a angajat să limiteze deficitul bugetar la 2,6% din PIB pentru acest an, de la 2,5 % anul trecut. Această sarcină devine mai ușoară în cazul în care există o creștere a PIB-ului. Sunt incluse doar cifrele din tranzacții ilegale, cum ar fi droguri, țigări sau alcool de vânzări ilegale .
În 2012 , banca centrală a Italiei a estimat că piața neagră totală ar fi putut creşte cu 10 % PIB-ul Italiei.
Eurostat a declarat că cel mai mare impact a cifrelor din piață ilegale asupra PIB-ului ar fi în Suedia și Finlanda, includerea acestora ar putea oferi un impuls de 3 % sau 4 % . În Marea Britanie, Olanda și Austria , cifrele de pe piața neagră ar putea stimula PIB-ului cu aproximativ 3 % . Cifrele vor fi utilizate de către Bruxelles pentru a decide modul în care bugetul 120 de miliarde de lire sterline va fi alocat statelor membre. Noile norme vor avea cel mai mare impact asupra economiilor mai mici, permițându-le o creştere a PIB-ului cu mai multe puncte procentuale.

http://www.ibtimes.co.uk/drugs-prostitution-figures-be-included-italys-gdp-1449884

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 28