ITM IN CONTROL

237_373Adaptate la timpurile moderne, precum POLITIA care anunta cand si unde va fi radar, asa si ITM Bihor si INSPECTIA MUNCII  au desfasurat ieri, luni 28.04.2014, o actiune de informare şi conştientizare a angajatorilor dedicata campaniei europeane SLIC 2014 privind alunecările şi căderile la acelaşi nivel conform metodologiei pentru derularea acţiunii din „Programul Cadru de Acţiuni al Inspecţiei Muncii pentru anul 2014”.

„În cadrul acestei campanii, în perioada mai 2014 – noiembrie 2014 se vor efectua controale în toate tipurile de întreprinderi ( mici, mijlocii, cu capital de stat, privat şi mixt) care desfăşoară activităţi în următoarele sectoare economice: producţie alimentară, prelucrarea metalelor, îngrijirea sănătăţii, hoteluri, restaurante, catering, vânzări cu amănuntul şi en-gros”, a informat dl Marius Rotar, inspectorul şef al ITM Bihor. Prin urmare atentionati ati fost,timp exista, luati-va masurile cuvenite caci altfel inima mare a insectorilor nu va fi precum cea din zambetul de mai jos.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile….Unui tip trebuia sa i se faca transplant de inima. Cum existau 3 donatori este lasat sa aleaga inima de la cine vrea. Doctorul ii spune:

– Primul a fost sportiv, se antrena, avea o inima puternica, al doilea era doctor, stia sa se ingrijeasca iar al treilea a fost avocat.

-A cui inima o vrei?

Tipul fara sa se gandeasca mult raspunde:

– A avocatului!

– De ce?

– Dintre toti el si-a folosit inima cel mai putin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 4