iWatch, până la 10 senzori

iWatch-2013

iWatch, până la 10 senzori
Apple lansează primul său ceas inteligent, mai târziu decât concurenții de pe piață. Dar iWatch ar putea cu toate acestea să mai frâneze din elanul concurenților pe bază de Android, dacă își concentrează eforturile de acum și până la sărbătorile de iarnă.

Reuters relatează că producătorul taiwanez Quanta va începe pentru Apple producția în masă de iWatch în luna iulie, iar acestea vor fi lansate pe piață cel mai probabil în luna octombrie. Sursa agenției de știri confirmă rapoartele anterioare care spun de asemenea, că Apple va reuși să vândă de Crăciun dispozitivele SmartWatch. Per total, compania planificăt să vândă în primul an circa 50 de milioane de dispozitive, ce urmează să sosească pe piață în proporție de 70% din fabricile Quanta.

Funcțiile iWatch sunt considerate încă un mate mister. Wall Street Journal consideră că Apple va scoate SmartWatch în diferite variante, iar în acest an se vor vinde până la 15 milioane de bucăți. Sursa ziarului de afaceri se aștepată ca dispozitivul să sosească în diferite dimensiuni de afișare. Din moment ce este un accesoriu de modă precum orice ceas, nu va fi suficient un singur design, spune analistul și expertul Apple, Ming-Chi Kuo.

http://www.n-tv.de/technik/iWatch-soll-ueber-zehn-Sensoren-haben-article13063856.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 + = 57