Jack Nicholson ar urma să joace în ramake-ul american al filmului german “Toni Erdmann” coprodus de o romanca

IMG_1331

Jack Nicholson ar urma să joace într-un remake produs la Hollywood al comediei germane de succes “Toni Erdmann”, scrie revista americană Variety marți, citând surse familiarizate cu proiectul, relatează DPA.

Actorul în vârstă de 79 de ani, care nu a mai apărut într-un film din 2010, ar urma să joace în filmul despre relația complicată dintre un tată singur și fiica lui angajată într-o multinațională alături de Kristen Wiig, de 43 de ani.

Studioul Paramount nu a comentat informația apărută în Variety despre proiectul de a realiza un remake în limba engleză al filmului “Toni Erdmann”, un film original despre al carui coproducator roman, IVOLINE a scris aici.

Maren Ade, scenarista și regizoarea filmului original “Toni Erdmann”, ar fi fost cooptată în proiect ca producător executiv, potrivit Variety.

Producția germană filmată în mare parte la București și care are în distribuție mai mulți actori români a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru cel mai bun film într-o limbă străină, iar recent a fost nominalizată la aceeași categorie și la premiile Oscar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =