Japonezii lasă Xbox One să se lanseze

RTX13QUN

Japonezii lasă Xbox One să se lanseze
Japonezii sunt înebuniți după jocurile video și iubesc consolele Playstation și Wii. Xbox este un brand nou de la Microsoft, pe de altă parte, care captează cu greu orice atenție de la lansarea sa în Extremul Orient. Un client japonez are o explicație simplă-nu e japonez.

Noua consolă de jocuri Microsoft Xbox se luptă pentru lansarea sa în Japonia. Nouă luni după ce dispozitivul a fost lansat în Statele Unite ale Americii, este acum disponibil și pentru entuziaștii niponi de jocuri video.

În magazinul de electronice Bic Camerca din cartierul Yurakucho din centrul orașului Tokyo în dimineața zilei de lansare s-a prezentat un singur client pentru noul Xbox. În cartierul Akihabara, jurnaliștii au așteptat primii clienți, dar degeaba că nu a sosit nici unul. În vârstă de 30 de ani, cumpărătorul colecționar căuta consola care să-i întregească colecția care mai conține toate versiunile de Nintendo Wii și Sony PlayStation.

Kauzuyuki Wakai a declarat că a fost surprins să vadă că este primul la coadă, iar el nici măcar nu s-a grăbit. Potrivit acestuia, scepticismul compatrioților săi se datorează în special deficiențelor din versiunile anterioare ale Xbox. Acest lucru poate fi încă în mintea multor utilizatori.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Japaner-lassen-Xbox-One-links-liegen-article13546861.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 95