Jeremy Clarkson face un review pentru Tesla Model X

 

Jeremy Clarkson a făcut un episod critic despre Tesla Model X în cadrul emisiunii The Grand Tour, care a fost în mare măsură unul pozitiv, veteranul industriei auto lăudând SUV-ul pentru performanța sa impresionantă și opțiunile cu care este dotat. În timpul segmentului prezentat în emisiunea produsă de Amazon, Clarkson a precizat câteva din inovațiile pe care le oferă Model X și care i-au fost pe plac, inclusiv funcția de Summon, opțiunile ascunse și bineînțeles, accelerația nebunească.

Segmentul a început prin faptul că Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May au explicat de ce nu au făcut de atâta vreme un review pentru un automobil Tesla, menționând un proces care a fost intentat după ce Top Gear ar fi avut un review “prea critic” la adresa Roadster-ului original. Potrivit prezentatorilor, Tesla s-a dezvoltat atât de mult pe parcursul anilor, încât acum este aproape imposibil să ignorăm prezența companiei în industria auto. Cu toate acestea, în episodul din Grand Tour care s-a concetrat pe acest SUV, prezentatorul principal Jeremy Clarkson a decis să încerce acest Model X.

Se pare că l-ar fi testat în amănunțime, iar în scenele de deschidere ale episodului, Clarkson a aplaudat imediat designul SUV-ului și portbagajul generos. El a mai fost impresionat în mod particular de capacitățile mașinii , inclusiv touschreen-ul central de 17 inch și opțiunea de “Summon” din vehicul.

Rămânând fidel declarației sale de la finalul anului trecut, Clarkson s-a bucurat de o serie de opțiuni prezente pe automobil, precum harta planetei Marte și opțiunile ascunse cu James Bond. Veteranul emisiunilor cu mașini a acordat o atenție specială software-ului Autopilot, care potrivit fostului prezentator Top Gear, i-a permis să facă alte lucruri în timp ce mașina rula.

Poate ceea ce a adus un zâmbet pe fața lui Jeremy Clarkson a fost cu toate acestea performanța uluitoare oferită de Model X. Punând SUV-ul electric cot-la-cot împotriva unui Audi R8 în ceea ce pare o cursă de 400 de metri, prezentatorul a fost impresionat de accelerația uluitoare a acestui automobil, în ciuda faptului că Audi R8 a ajuns la ceva depărtare de Model X înainte de finalul cursei.

Clarkson reviews Tesla Model X after 10-year hiatus from the Roadster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 14