Jersey aprobă primul fond Bitcoin reglementat

_75655181_vlcsnap-2014-06-19-17h38m21s86

Jersey aprobă primul fond Bitcoin reglementat
Un fond de investiții Bitcoin reglementat depășește preocupările anonimatului cu privire la moneda virtuală, spune directorul acesteia. Fondul Global Advisors Bitcoin Investment (GABI) a fost certificat de către Comisia Jersey, Financial Services să funcţioneze de la 1 august.
Daniel Masters spune că sistemul de reglementare Jersey cuprinde investitori majori, cum ar fi companiile de pensii și de asigurări, care ar putea investi în Bitcoin pentru prima dată.
Însă, Fondul de investiţii nu va fi deschis pentru publicul larg.

Global Advisors este o companie de fond speculativ, cu sediul în Jersey, care, de obicei, este specializata in produse de bază, cum ar fi metale și petrol. Liderii insulei, vor ca Jersey să devină un centru global al monedelor digitale și plățile cu Bitcoin, care sunt deja acceptate de către unele întreprinderi locale. Au existat probleme, insă, legate de moneda digitală, inclusiv o lipsa de reglementare și îngrijorarea față de potențial pentru spălare de bani și alte activități ilegale.
În octombrie 2013, FBI-ul închidea piata online Silk Road, care a negociat pentru droguri și de alte bunuri ilegale, folosind plăti cu monede Bitcoin.
http://www.bbc.com/news/world-europe-jersey-28247796

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 88