Jimmy Choo evaluată la 900 de milioane de euro

RTX9AXD

Jimmy Choo evaluată la 900 de milioane de euro
Brandul de lux Jimmy Choo ce dă numele pantofilor cu toc înalt a apăraut deja în serialul Sex and the City. Acum producătorul de pantofi eleganți de damă merge mai departe și este evaluată în prezent la suma de 900 de milioane de euro.

Marca de încălțăminte de lux marca Jimmy Choo va fi evaluată la lansarea sa pe bursă la suma de aproximativ 894 milioane de euro. Perioada de subscriere a început luni cu o gamă de prețuri conform datelor din industrie situată între 140 și 180 de Pence. Compania cunoscută pentru pantofii săi de damă ar ajunge astfel la o capitalizare între 546 milioane și 702 milioane de lire sterline (695-894 milioane euro).

Familia miliardară germană Reimann, care participă din urmă cu trei ani de zile în cadrul companiei Jimmy Choo cu 500 de milioane de lire, vrea să vândă în IPO-ul său până la 25% din companie. La London Stock Exchange Jimmy Choo va fi însoțit de Merrill Lynch, HSBC și Banca BHF. Firma va încerca să atragă investitorii prin planurile de extindere în Asia. Acolo există o clasă super-bogată.

http://www.teleboerse.de/aktien/Jimmy-Choo-mit-900-Millionen-Euro-bewertet-article13727426.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 4 =