JOB FAIST SI PCS

 

_SomeriLocuri de munca pentru someri
In perioada 24 -25 aprililie 2014, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Bihor, organizeaza o selectie a angajatilor pentru firmele PGS Sofa&CO si Faist Mekatonic de pe Borsului.
Pentru PCS Sofa&Co, selectiile se vor tine la sediul AJOFM Bihor de pe strada Transilvaniei nr.2, incepand cu ora 12 :00, cautandu-se 45 de muncitori necalificat, 5 tapiteri si 10 manipulanti marfa.
Iar, selectiile pentru Faist Mekatronic vor avea loc in data de 25 incepand cu ora 9, la sediul companiei din Parcul Industrial. Pentru aceasta sunt cautati aproximativ 20 de angajati.
Pana la data de 20 mai, AJOFM Bihor, face inscrieri pentru cursul de calificare mecanici auto. Cursul, analizele medicale si decontarea abonamentelor pe mijloacele de transport in comun de la domiciliu la unitate, fiind gratuite pentru someri.

——————————————————————————————————————————————————————————

regular_smile…………Un student la inginerie, fara loc de munca pe Borsului, sta langa un catarg in curtea Universitatii. Dupa un timp vine un coleg, student la limba romana si il intreaba:

-Ce faci colega?

-Am primit ca tema de la rector sa masor inaltimea catargului si tocmai ma gandeam cu ce formula as putea face asta mai bine.

-O secunda spune studentul la limba romana. Scoate catargul din suport, il intinde pe pamant si cu o ruleta il masoara.

-Exact 7 metri! Dupa care pune catargul la loc in suport si pleaca. La care viitorul inginer:

-Filologii astia!…noi vorbim de inaltime si el masoara lungimea..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =