LIDL, UO, BURSA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAUO UNIVERSITATEA ORADEA
Agenţia Româna pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior efectueaza verificari  la Universitatea din Oradea. Urmare evaluării instituţionale se va acorda un  calificativ instituţiei, rectorul Constantin Bungău conteaza că acesta va fi „încredere ridicată”
Concluziile acestor evaluări se vor afla în aproximativ două luni.
LIDL
Retailerii Carrefour, Lidl, Auchan, Baumax sau Kaufland cauta candidati cu orientare spre client si spirit de echipa.
 Lidl cauta 22 de vanzatori full-time sau part-time, posturi publicate pe bestjobs.ro, in

 Oradea si Pitesti la casele de marcat. Viitorii angajati trebuie sa deserveasca cu amabilitate si rapiditate clientii si sa se ocupe de inventar.

Carrefour Oradea angajeaza un manager pentru raioanele Gastronomie si Brutarie cu experienta de cel putin un an pe un post similar si cu studii medii finalizate.

BURSA
In incercarea de a intra pe bursa, ADEPLAST nu a reusit sa atinga nivelul de acces.”Oferta publica de vanzare de actiuni AdePlast derulata in perioada 2 – 15 octombrie nu a fost finalizata cu succes, nefiind inregistrat volumul minim de subscrieri in vedere incheierii cu succes a acesteia. Sumele subscrise de investitori in cadrul ofertei vor fi returnate conform prevederilor prospectului de oferta”, potrivit unui comunicat remis BVB de BCR si Intercapital Invest, intermediarii ofertei. Conditia minima pentru incheierea cu succes a ofertei era ca minim 70% din actiuni sa fie vandute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 6 =