Jocul horror “Dead Secret” va sosi pe PSVR In mai

Studio-urile Frame Interactive și Robot Invader au anunțat recent că Dead Secret (2015), un titlu oiriginal Gear VR care a ajuns apoi și pe căștile PC VR va fi portat acum în sfârșit și pe PSVR.

Va fi lansat in mai, iar aventura horror-mystery ne pune în locul unui reporter din perioada anilor 1960, care caută o poveste care să-l facă cunoscut. Veți descoperi firele mai multor suspecți în timp ce căutați prin sertarele din casă pentru a pune la punct indicii, toate într-un efort de a înțelege cine l-a ucis pe Harris Bullard.

Este în sarcina jucătorului să identifice obiecte, să rezolve puzzle-uri, să colecționeze dovezi care să-l incrimineze pe ucigaș. Există cinci finaluri diferite care pot fi deblocate, dar jucătorul trebuie să fie atent la criminalul de pe urmele sale.

Potrivit postării de pe blog-ul PlayStation, care anunța disponibilitatea jocului, acesta va oferi atât moduri VR cât și non-VR, iar dacă Resident Evil 7: Biohazard poate fi luat ca indiciu, noul joc va fi mult mai înfricoșător și mai imersiv, pentru că experiența se produce în cască. Nu știm încă prețul, chiar dacă este afișat momentan 15 dolari pe Steam.

Robot Invader va avea de asemenea o continuare, Dead Secret Circle, care va sosi pe platforme VR și non-VR până la finalul acestui an. Chiar dacă nu au anunțat nici un fel de platforme pe care doresc să se lanseze, lansarea originalului Dead Secret pe PSVR ne face să credem că va beneficia de un suport considerabil și pe viitor. Dead Secret CIrcle îl pune pe jucător în postura de reporter al nului 1971 la Chicago, introducând o nouă aventură în urmărirea unui criminal care bântuie visele jucătorului și locuitorii orașului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 32