jocuri prin google

twitch

Google achiziţionează Twitch
Potrivit unor surse apropiate, Google intenţionează să cumpere serviciul de streaming pentru jocuri video, Twitch prin intermediul filialei sale YouTube. Tranzactia, raportată pnetru prima dată de către Variety, este ofertă all- cash în valoare de peste 1 miliard dolari și se aşteaptă să fie anunțată iminent.

Twitch a fost lansat în 2011 de către Justin Kan și Emmett Shear, costul finanţării ajunând la 35 de milioane de dolari. Kan și Shear au fost primii care au oferit servicii de streaming live, şi care a fondat în prealabil Justin.tv. Serviciul de streaming permite oamenilor să difuzeze imagini de gameplay în direct, de la PC-ul sau consola de jocuri ale acestora, impreuna cu comentariile audio și imagini webcam, devenind în cele din urmă extrem de popular cu comunitatea de jocuri de noroc on-line.

La sfârșitul anului 2014, serviciul a avut 45 de milioane de utilizatori lunari. Serviciul obţine bani din anunțuri video, precum și din abonamente, compania spunând ca 300.000 de utilizatori au avut un abonament la cel puțin un canal. Se crede că serviciul Twitch a fost de asemenea, abordat de către Microsoft, însă surse Variety au declarat că Twitch a vrut să evite fuziunea serviciile sale la Xbox . Compania fiind de părere că YouTube, cea mai mare platforma din lume pentru video online, va fi în măsură să ofere platforma necesară pentru scala tehnologiei sale și sa ține pasul cu cererea tot mai mare.
Însă, YouTube și Twitch au refuzat până acum să comenteze pe această temă.

 

http://www.ibtimes.co.uk/google-acquire-twitch-more-1-billion-1449068

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 23