Johnny Depp infractor declarat in Australia

55369893

Nici un sfârșit în conflictul privind câinii lui Johnny Depp

Justiția australiană se preocupă în continuare în privința călătoriei ilegale a câinilor lui Johnny Depp. Iar familia Depp pare să nu aibe nici un chef să călătorească jumătate de glob pentru o audiere. Actorul reacționează astfel prin sarcasm.

În litigiul privind pătrunderea ilegală a lui Johnny Depp în Australia însoțit de doi câini, nu se vede nici un sfârșit. Partenera sa, Amber Heard, nu s-a prezentat la o audiere în fața unei curți competente, astfel că procedura a fost amânată pentru data de 2 noiembrie. Heard a adus cu sine doi câini rasa Yorkshireterrier, pe nume Boo și Pistol, în călătoria sa în Australia, unde Depp trebuia să filmeze a cincea parte din saga “Pirații din Caraibe”. Astfel, potrivit acuzațiilor, aceasta ar fi încălcat legile de protecție a sănătății din Australia.

Infracțiunea s-a petrecut în lumina zilei și a provocat probleme mari cu autoritățile. Ministrul australian al agriculturii, Barnaby Joyce, a amenințat chiar cu eutanasierea animalelor, dacă acestea nu sunt duse înapoi în Statele Unite. La mijlocul lunii mai, Boo și Pistol au zburat înapoi către țara lor.

Animale precum câini și pisici ce călătoresc din direcția Statelor Unite ale Americii trebuiesc ținute zece zile în carantină la sosirea lor în Australia, pentru a preveni răspândirea de boli. Abordarea riguroasă a autorităților față de animalele lui Depp a provocat în Australia atât râsete, cât și indignare. De asemenea, cazul este deja cunoscut la nivel mondial.

Depp a fost întrebat pe fondul acestei dispute, în cadrul unui festival de film de la Veneția, cum o mai duc câinii săi. Acesta a răspuns sarcastic că i-a ucis, apoi sub supravegherea strictă a unui ofițer gras și transpirat din Australia, i-a și mâncat.

http://www.n-tv.de/leute/Kein-Ende-im-Streit-um-Johnny-Depps-Hunde-article15879941.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 74