JP Morgan, peste așteptări

RTX1742J

JP Morgan, peste așteptări
Banca americană de investiții, JP Morgan a suferit pierderi de profit în al doilea trimestru. Dar declinul comparativ cu anul precedent este sub așteptări. Deși comerțul cu obligațiuni și valute rulează mai puțin eficient, alte zone prosperă.

Banca americană de investiții JP Morgan a marcat rezultate mult mai bune decât se așteptau în al doilea trimestru. Afacerile dificile cu trnazacționare au adus îngrijorări. Instituția financiară din New York a raportat un profit de 1,46 dolari pe acțiune. Analiștii se așteptau la 1,29 dolari, cu mult mai puțin. Un an mai devreme, cu toate acestea, instituția raporta 1,60 dolari pe acțiune.

JP Morgan a recunoscut că are de a face cu un important curent  atât în comerț cât și în afacerile cu ipoteci. În activitatea bancară de investiții și creditare le merge bine. Instituția financiară a obținut net 6 miliarde de dolari. Veniturile au rămas aproape neschimbate, la 25,3 miliarde de dolari. Analiștii, cu toate acestea, se așteptau la o scădere a acestora cu 1,5 miliarde de dolari.

În special afacerile cu tranzacționare se stă pe loc, iar acest lucru este valabil în toată industria. Investitorii nu acțiunează suficient de frecvent cu obligațiuni, mărfuri sau valute. Afacerile sunt de asemenea din ce în ce mai reglementate. Profitul pe termen scurt este astfel și mai dificil. JP Morgan a vorbit totuși despre învierea afacerii spre sfârșitul trimestrului, nu numai în comerț ci în toate domeniile de afaceri.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/JP-Morgan-verdient-mehr-als-erwartet-article13216031.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 10