“Jucărie scumpă pentru fanii Apple”

Apple-Watch-Stiftung-Warentest-Kombo

“Jucărie scumpă pentru fanii Apple”

Astfel descrie autoritatea germană pentru testarea de produse, Stiftung Warentest, noul produs al celor de la Apple, Apple Watch. Auditorii autorității au efectuat un test rapid și sunt puțin impresionați. Asta este printre altele și datorită prețului dispozitivului, poate și datorită așteptărilor mari față de un smartwatch.

Mulți bani pentru o valoare adăugată mică, asta scrie Stiftung Warentest despre Apple Watch. Este într-adevăr o jucărie drăguță pentru fanii tehnologiei, care doresc să fie mereu conectați și la curent cu știrile, se mai spune în raportul testului rapid. Pentru marea masă de consumatori ceasul are prea puține funcții și este mult prea scump, iar acesta este aproape inutil fără un smartphone iPhone. Cum au ajuns auditorii la această concluzie?

Autoritatea de testare nu a oferit alte informații noi, criticile celor de la Stiftung Warentest sunt completate de diverse și nenumărate comentarii. Spre exemplu, la întrebarea dacă auditorii văd paharul pe jumătate plin sau pe jumătate gol în cazul smartwatch-ului, aceștia s-au decis pentru jumătate gol. Iar Apple Watch este doar un smartwatch, dar cei de la Warentest admit că este, cu toate acestea, mai sofisticat decât alte produse concurente.

http://www.n-tv.de/technik/Warentest-beurteilt-Apple-Watch-article15329401.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 10