Jucător național de rugby a decedat în urma unui infarct

imagesource

Jucător național de rugby a decedat în urma unui infarct

Rugby-ul este considerat a fi unul dintre cele mai dure sporturi din lume. Decesele sunt cu toate acestea rare. În 2011 a decedat un jucător în Australia după un tackling. În Londra a murit acum pe iarbă jucătorul galez în vârstă de 29 de ani, Danny Jones. Ajutorul a ajuns prea târziu.

După un infarct în timpul jocului din liga a treia din Londra, jucătorul național de rugby Danny Jones, în vârstă de doar 29 de ani, a decedat. Jones, tatăl a unor gemeni în vârstă de doar cinci luni, s-a prăbușit pe teren în timpul jocului de liga 1 din deplasare de la London Skolars, unde a evoluat pentru echipa sa, Keighley Cougars. În ciuda acordării primului ajutor pe New River Stadium și a tratamentului medical din clinică, acesta nu a putut fi salvat.

Într-o declarație de presă a Rugby Football League, după exprimarea condoleanțelor pentru rudele celui decedat, s-a mai menționat faptul că este mereu profund supărător când cineva moare atât de tânăr. Jones a debutat în echipa națională în anul 2010. Rugby-ul este considerat a fi unul dintre cele mai dure sporturi din lume.

Prin urmare, leziunile sunt pe ordinea de zi, dar decesele sunt rare. În anul 2011 un jucător a murit în timpul unui meci din Australia după un tackling asupra unui adversar și după ce a suferit leziuni grave la șira spinării și la cap.

http://www.n-tv.de/sport/Rugby-Nationalspieler-stirbt-an-Herzinfarkt-article15027611.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + = 11