Justin Timberlake conectează fanii cu muzica prin AR

.

American Express folosește realitate augmentată (AR) pentru a crea moduri noi în care fanii muzicii cumpără articole personalizate cu artiștii lor preferați, începând cu Justin Timberlake.

Pe data de 6 aprilie, aplicația American Express Music a lansat o nouă experiență în realitate augmentată numită Outside In, în parteneriat cu Timberlake. În această aplicație utilizatorul este ghidat virtual chiar de Justil, acesta povestește istoriile din spatele cântecelor de pe noul album Man of the Woods.

Utilizatorul are de asemenea posibilitatea explorării peisajului atrăgător din Montana și poate interacționa în același timp cu diferite iconițe, în timp ce se aude pe fundal melodia Breeze Off the Pond.

Fanii și deținătorii de carduri de fidelitate au fost surprinși cu prima audiție live a albumului care este premergătoare lansării oficiale, iar aceștia sunt entuziasmați că se vor putea conecta cu artistul la un nivel mai profund, prin intermediul experienței Outside In, a declarat Justin Timberlake.

Prin interacțiunea cu aplicația, utilizatorii au posibilitatea de a cumpăra articole exclusive din gama Man Of The Woods, inclusiv tricouri, bluze sau fulare. Experiența realității mixate este prima de acest gen, spune Timberlake și folosește tehnologie de ultimă oră pentru a-l aduce în contact direct cu fanii. Acesta îi va ghida prin conceptul noului său album și va furniza acces către cumpărarea de articole proiectate special pentru ei în colaborare cu Levi`s, Heron Preston, Ryan McGinley.

https://vrscout.com/news/justin-timberlake-music-ar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 16