Kaeser vrea să facă din Siemens lider mondial

siemens3

Kaeser vrea să facă din Siemens lider mondial
Șeful Siemens de Kaeser a făcut furori în cele 14 luni de mandat și a ajuns la o abundență uluitoare de putere. Acum el trebuie să motiveze directorii. Pentru prima dată cei 360.000 de angajați au posibilitatea de a-l asculta.

Siemens este un grup tradiționalist. Ce a funcționat odată, va fi folosit mereu. Adunările generale își vor găsi mereu loc în Olympiahalle de la Munchen și de multă vreme este tradiția ca în luna octombrie cei mai importanți manageri să se regăsească la Berlin. Mereu la Intercontinental din vestul Berlinului ce va deveni de cinci stele în anul ce va urma. 700 de manageri se vor sfătui în acest an în spatele ușilor închise. Dar de această dată va fi puțin diferit.

Cu doar un an în urmă, după cum spun participanții, noul șef al Siemens, Joe Kaeser, în prima sa zi ca șef al companiei a urcat pe scenă în acordurile cântecului Hey Jude, clasic al trupei Beatles. La momentul respectiv, aflându-se la pupitru, Kaeser a declarat cum ar fi să cântați Joe în loc de Jude? Prin acest lucru noul șef a dorit să demonstreze că va proceda în același fel și în privința companiei Siemens. Va lua ce crede că este bun și va folosi în favoarea companiei.

http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/fuehrungskraeftetagung-in-berlin-kaeser-will-siemens-zum-weltmeister-machen-1.2166057

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5