Kaufhof este acum canadiană

fdb6bf6540b84d0773275d868284af78

Kaufhof este acum canadiană

Preluarea Kaufhof de către Hudson’s Bay este ca și realizată. Asta au anunțat ambele companii. Dacă canadienii vor închide din depozite, aceștia vor fi nevoiți să achite amenzi de milioane de euro.

Vânzarea lanțului de depozite Kaufhof către gigantul comercial canadian Hudson’s Bay (HBC) este deja ca și realizată. După cum a fost deja planificat, tranzacția este încheiată cu succes cu scadență la 30 septembrie, pentru toate locațiile companiei dispuse în Germania sau Belgia. Asta au declarat cei de la Metro, Galeria Kaufhof, sau achizitorul HBC. În afară de datorii prețul de achiziție se ridică la 2,8 miliarde de euro. Dacă HBC va închide un singur depozit, compania va fi nevoită să achite cinci milioane de euro amendă, se mai precizează în publicația Manager Magazin.

Metro Group se mai scapă de datorii odată cu vânzarea Galeria Kaufhof, explică CEO-ul Olaf Koch. Compania se concentrează pe viitor în totalitate pe afacerile en-gros de tip Cash&Carry și pe afacerile cu aparatură electronică comercializată prin intermediul rețelei Media-Saturn.

Metro se găsește într-o situație foarte bună pentru a-și reduce datoria netă sub pragul de 3,2 miliarde de euro.

Împreună cu noul proprietar, Galeria Kaufhof ce deține 21.500 de angajați va investi în toate afacerile grupului Kaufhof și astfel va pune bazele pentru o creștere viitoare, anunță compania de la Köln. Prin această achiziție HBC va deveni activ în patru țări cu opt mărci și 464 de depozite.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Kaufhof-ist-jetzt-kanadisch-article16045221.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2