KAUFLAND DOI

4689652KAUFLAND DOI  SI IN CURAND “TREI”

Grupul Kaufland a deschis ieri  al doilea magazin la Oradea şi al 91-lea din România. Magazinul este situat pe str. Nufărului, nr. 10, lângă sensul giratoriu pe DN 76 Oradea – Deva.

„Magazinul nostru are o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. În el veţi găsi peste 15.000 de produse. Numărul de angajaţi ai magazinului este de 150 de persoane.Un punct de atracţia al magazinului este departamentul de legume-fructe proaspete. La acesta se adaugă o gamă variată de articole alimentare şi nealimentare. Succesul magazinelor Kaufland se bazează pe o politică riguroasă de preţuri, pe amabilitatea angajaţilor şi pe numeroasele garanţii şi servicii acordate clienţilor: garanţia prospeţimii, garanţia celui mai bun preţ, garanţia rapidităţii şi garanţia schimbului de produse”., a spus Mariana Ghiţ, directorul magazinului.Noul magazin este deschis  de  luni până sâmbătă între orele 7:30 – 22:00 şi duminica între orele 8:00 – 20:00.

Si de parca nu ar fi destule supermarketuri, Kaufland va mai deschide anul acesta încă un magazin la Oradea, pe terenul din spatele Uzinei Înfrăţirea.

———————————————————————————————————————————————————————————

regular_smile…………..Vine un oltean in Oradea si intra in cel mai mare supermarket si intreaba
– Faina aveti?
– Nu avem, raspunde vanzatoarea
si olteanu incepe s-o injure.
Faza se repeta de vreo 3 ori. Vanzatoarea da telefon la Politie si povesteste intamplarea.
Nici o problema d-ra, daca-i oltean il aranjam
Urmatoarea zi vine olteanul si intreaba :
– Orez aveti?
La care vanzatoarea raspunde sigura ca-l vor prinde politaii
– NU!
– Bine, atunci ramane cum am zis ieri si alaltaieri!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 79