KFC RELOAD

IVO KFCKFC a decis să testeze un nou tip de restaurant, mult mai ambițios!

 

În data de 5 August un nou restaurant KFC se va deschide pentru a fi testat, numit KFC Eleven.  Numarul 11 vine de la numărul de condimente folosite în rețeta originală KFC. Scopul acestei încercări este de a schimba percepția oamenilor despre imaginea restaurantului. În toamnă planifică se deschidă al doilea restaurant KFC Eleven.

Se pare că KFC este concentrat să se extindă, cu produse ca și: Chipotle Mexican Grill, Panera Bread, Panda Express – segment care a crescut anul trecut cu 13,2%, conform USA Today. Pentru KFC această mișcare ar fi o posibilitate de creștere, având în vedere că în 2012 le-au crescut vânzările doar cu 3%, conform încasărilor, spre deosebire de concurenții lor McDonald’s a cărui vânzări au crescut cu 3,3% în Statele Unite și Burger King’s cu 3,5% în Statele Unite și Canada.

Deci ce dorește KFC să schimbe: să mai diversifice meniul (cu arome ca și: ghimbir portocaliu dulce); mâncarea să fie preparată în fața clienților; manageri cu experiență în conducerea unui restaurant; decor contemporan; și gata cu Colonelul Sanders. KFC crede ca silueta unui pui este mult mai potrivită, având în vedere ca,de altfel, Colonelul Sander a murit în 1980.

În concluzie, gata cu rulada de pui, KFC vor să ofere clienților ceva mai rafinat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =