KILLER JOB

Unele dintre cele mai dificile intrebări folosite la interviuri de Apple, Google, Amazon şi alţii

Nimic nu este mai rău decât să fi prins cu garda jos la un interviu pentru un loc de muncă. Norocul este că poţi cu ajutorul chestionarului de întrebări şi comentarii să afli cele mai ciudate şi dificile întrebări folosite la interviuri în acest an.

            Anul acesta cele mai ciudate întrebări au fost folosite la interviurile de la Apple, Goldman Sachs, Google, Amazon, Microsoft, şi încă câteva.

Credeţi-ne, nici una din aceste întrebări nu sunt floare la ureche:

  1. Dacă ai primi o cutie de creioane, te rog să ne spui 10 lucruri care poţi să le faci cu ele, cu excepţia utilizării lor tradiţională – întrebare utilizată pentru postul de Asistent Administrativ la Google.

  2. Cum ai testa daca un lift funcţionează? – întrebare utilizată pentru postul de Inginer de Dezvoltare Tehnologică la Microsoft.

  3. Cum ai rezolva probleme dacă ai fi de pe Marte? – întrebare utilizată pentru postul de  Senior Recruiting Manager la Amazon.

  4. Spune-mi un lucru care l-ai făcut în viaţa ta şi de care eşti mândru în mod special. – întrebare utilizată pentru postul de  Software Engineering Manager la Apple.

  5. Dacă ai fi un semn de circulaţie, ce anume ai fi? – întrebare utilizată pentru postul de Asociat de Vânzări la Pacific Sunwear.

  6. Pe o suprafaţă sunt un număr infinit de puncte albe şi negre. Dovedeşte că distanţa dintre un punct alb şi un punct negru este de o unitate. – întrebare utilizată pentru postul de Technology Analyst la Goldman Sachs.

  7. De ce te-aş angaja? – întrebare utilizată pentru postul de Recruiter la Twitter.

  8. Numeşte trei persoane pe care nu le cunoşti şi le admiri cel mai mult. De ce? – întrebare utilizată pentru postul de Manager la Deloitte.

  9. Cum ai descrie un dinamometru unui copil de 8 ani? – întrebare utilizată pentru postul de Inginer Tehnician la Tesla Motors.

  10. Crezi într-o putere superioară? – întrebare utilizată pentru postul de Marchandiser la PepsiCo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4