Kim Dotcom suferă un alt eșec

Caprivi

Kim Dotcom suferă un alt eșec

Întreprinzătorul online Kim Dotcom nu se apropie în Noua Zeelandă de termenul legal impus pe data de 21 septembrie. Acesta, în vârstă de 41 de ani, este amenințat, datorită unor încălcări masive ale drepturilor de autor, cu expulzarea în Statele Unite ale Americii.

Întreprinzătorul online german, Kim Dotcom, trebuie să se prezinte precum este planificat, pe data de 21 septembrie în fața unei curți din Noua Zeelandă. Curtea de apel de la Wellington a respins o cerere a acuzatului în vârstă de 41 de ani de a amâna din nou termenul întrevederii.

Avocatul lui Dotcom a argumentat faptul că nu va fi posibilă o judecată corectă dacă întreprinzătorului și colegilor săi le-a fost interzis să își aducă în fața curții experți din SUA. Această întrebare ar putea fi discutată în cadrul audierii, argumentează judecătorul. Termenul este mereu amânat.

Autoritățile americane îl acuză pe Dotcom ca fondator al platformei de schimb de date MegaUpload că ar fi provocat daune masive de drepturi de proprietate intelectuală cu o valoare totală de aproape jumătate de miliard de dolari. După o razie la controversata companie germană de internet din anul 2012, autoritățile justițiare americane au cerut extrădarea. Dotcom se apără însă.

Autoritățile din Noua Zeelandă au intervenit la cererea autorităților americane cu zeci de polițiști la reședința lui Dotcom de la Auckland și l-au arestat pe acesta. Au confiscat bunuri de lux și active. Dotcom a fost apoi eliberat pe bază de cauțiune.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Kim-Dotcom-erleidet-weitere-Schlappe-article15922351.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =