Kindle Oasis este E-Book-Reader-ul perfect

Amazon îmbunătățește E-Book-Reader-ul său de lux, modelul Oasis, în câteva puncte esențiale. Rezultatul este un reader aproape perfect, care poate face multe. Rămâne însă un detaliu.

Amazon are prin seria Kindle aproape zece ani de succes pe piața de E-Book-Reader, iar anul trecut a fost prezentat modelul Oasis ca un model de lux. Cele mai puternice și mai arătoase modele printre readerele Amazon a fost scos la vânzare anul trecut pentru suma de 290 de euro și nu a putut să ne impresioneze din toate punctele de vedere. În testele efectuate de jurnaliști acesta a dezamăgit la partea de autonomie, care a putut fi extinsă doar printr-un acumulator suplimentar montat în carcasa de protecție. Acum noua ediție a fost lansată și aceasta este îmbunătățită în punctele esențiale.

Prima și cea mai importantă noutate este că întreaga putere a acumulatorului stă acum în interiorul dispozitivului și nu în carcasa protectoare. Acesta este în continuare un dispozitiv foarte șic și are un aspect nobil oferit de îmbrăcămintea din piele naturală maro deschis. Se conectează magnetic la carcasă înlăturând proeminența prezentă pe Oasis, astfel încât dispozitivul poate sta drept pe masă chiar și cu carcasa protectoare.

Cu o greutate de 194 de grame este un dispozitiv relativ ușor, iar dată fiind carcasa sa elegantă din aluminiu, el stă cel mai bine în mână fără carcasă. El poate fi luat la piscină sau în baie, unde este recomandat bineînțeles să se renunțe la carcasa din piele. El este potrivit și pentru astfel de activități, fiind certificat după standardul IPX8, spre deosebire de predecesorul său. El supraviețuiește scufundărilor de până la o oră și o adâncime de până la o doi metri. Apa sărată este însă tabu, ca de obicei.

http://www.n-tv.de/technik/Kindle-Oasis-ist-der-perfekte-E-Book-Reader-article20132456.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1