Kindle Voyage din metal și sticlă

Kindle-Voyage-front-duenn

Kindle Voyage din metal și sticlă
Amazon își reînoiește familia Kindle și Fire. Vedeta trupei este Voyage, cu partea din spaterealizată din magneziu și o tehnică îmbunătățită, fiind cel mai subțire și cel mai avansat E-book Reader.

Prin Kindle Voyage Amazon introduce un nou eReader, care are rolul de a atrage și mai mulți cititori din fața cărților clasice prin materiale de calitate și un afișaj de excepție. Unitate dispune de un afișaj frontal acoperit cu sticlă și capacul din spate realizat din magneziu. Ecranul are o densitate a pixelilor de 300 ppi și va fi cu paroximativ 40% mai strălucitor decât ecranul Kindle Paperwhite, a cărui preț a scăzut pe Amazon la 109 euro.

Deci, pentru a nu reflecta lumina soarelui ecranul de la Voyage a fost prelucrat la nivel microscopic, în scopul de a imita senzația de hârtie reală. Luminozitatea se reglează automat pe ecran în condiții de iluminare ambientală. În timp ce citiți acesta se va face automat mai puțin luminos pentru a proteja ochii. Pentru a muta pagini nu trebuie atins ecranul tactil, este suficientă o ușoară presiune asupra cadrului.

Kindle Voyage poate fi precomandat acum, va fi disponibil însă la Amazon din data de 4 noiembrie. Acesta va sosi la prețul de 189 de euro, cu 3G gratuit și conectare 249 euro. Împreună cu prețiosul eReader Amazon a introdus de asemenea o versiune îmbunătățită a lui Kindle, model entry-level, care se poate achiziționa acum de la 59 euro.

http://www.n-tv.de/technik/Amazon-stellt-Edel-eReader-vor-article13632966.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 15